Köp Parfym och Smink. Alltid låga priser. Fri frakt över 399 kr
Skapa konto
Logga in
Kundservice
Önskelista
Topplistor
SÖK
0
Fortsätt handla
Till kassan
Det finns inga varor i din varukorg
Fortsätt handla
Till kassan
Kategorier
Parfymer & Dofter
Smink
Hudvård
Hårvård
Tandvård
Accessoarer
Doftljus
Övrigt
REA
Till kassan
Parfymer & Dofter
Smink
Hudvård
Hårvård
Tandvård
Accessoarer
Doftljus
Övrigt
REA
Stäng
Sök produkter
SÖK
Startsida
›
Hårvård
›
Hårvårdsprodukter
›
Balsam
›
Paul Mitchell Clean Beauty Repair Conditioner 250ml
Paul Mitchell Clean Beauty Repair Conditioner 250ml
Clean Beauty Repair Conditioner. Berikad med amarantfrön och ärtprotein, hjälper detta vårdande balsam dig att reparera ett skadat hår, från fysiska och kemiska skador.
Produkten har utgått och kan inte beställas
Andra Hårvård
+ Flera varianter
0
Schwarzkopf Professional Igora Vibrance Kit 5-0 Light Brown Natural
Schwarzkopf
189.00
kr
KÖP
Toning
Hårfärg
Hårvårdsprodukter
Hårvård
0
Moser Senso Nose and Ear Trimmer
Moser
229.00
kr
KÖP
Trimmer/Skäggtrimmer
Övriga tillbehör
Verktyg och Tillbehör
Hårvård
0
Demeliss Saint Algue- Waves Nordic
Demeliss Saint Algue
899.00
kr
KÖP
Locktång
Locktång
Verktyg och Tillbehör
Hårvård
0
Remington Thermacare PRO 2200
Remington
429.00
kr
KÖP
Hårfön
Hårfön
Verktyg och Tillbehör
Hårvård
0
Milk_Shake Energizing Blend Conditioner 300ml
Milk_Shake
169.00
kr
KÖP
Balsam
Balsam
Hårvårdsprodukter
Hårvård
Snabbköp denna artikel med Swish!
1 x Paul Mitchell Clean Beauty Repair Conditioner 250ml
259 kr
Frakt:
29 kr
Total:
288 kr
Ditt mobilnummer:
(För aviseringar och Swish betalning)
E-mail:
(För bekräftelse och aviseringar)
Dina leveransuppgifter
Förnamn:
Efternamn:
Adress:
Postnummer / Stad:
Slutför beställning med Swish och Mobilt Bank-ID
Du behöver fylla i samtliga fält ovan för att vi ska kunna hantera din beställning.
Vill du beställa fler produkter på en gång?
Du behöver då lägga dina produkter i varukorgen och checka ut via den vanliga kassan.
Vi har Swish även i vår vanliga kassa.
Stäng
För att förbättra din upplevelse på vår webbplats förekommer cookies. Genom att fortsätta på vår webbplats godkänner du användandet av cookies.
OK